Leírás

Réges-régi hagyomány Magyarországon, hogy disznóvágáskor hurkát készítenek. Ahány tájegység, annyiféle változat, mi is megalkottuk az Öreghegyi-féle véres hurka receptúrát.
Véres hurkánk magas hústartalommal rendelkezik, amelyet kevert vérrel, őrölt feketeborssal, köménnyel, csemege paprikával, sóval és az ízvilágot megkoronázó majoránnával tesszünk teljessé. Hogyan történjen a hurka sütése, hogy ne repedjen ki? A tepsiben úgy helyezzük el a hurkát, hogy ne érjenek egymáshoz ugyanis, ha összesülnek nagy eséllyel kirepedhetnek. A legjobb, ha nem melegítjük elő a sütőt, hanem együtt melegszenek fel. A hőfokot max. 160-170 fokra állítsuk, normál sütésre (ne legyen légkeveréses). Egy óra alatt kényelmesen elkészül és nincs más hátra, mint jó étvágyat kívánni!

Szállítási és tárolási hőmérséklet: 0-2°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 1 547 KJ / 374 kcal
Fehérje 14,6 g
Szénhidrát 1,3 g
amelyből cukor 0 g
Zsír 34,5 g
Telített zsírsavak 13,4 g
Rost 0 g
2 g

Összetevők

Sertéshús, rizs, vöröshagyma, fokhagyma, sertésvér, só, őrölt feketebors, majoránna, őrölt kömény, csemege paprika

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Véres hurka” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Véres hurka

A termék az alábbi allergénektől mentes:

Gluténmentes
Laktózmentes
Szójababmentes
Tojásmentes

Hozzáadott mesterséges tartósítószert és mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Leírás

Réges-régi hagyomány Magyarországon, hogy disznóvágáskor hurkát készítenek. Ahány tájegység, annyiféle változat, mi is megalkottuk az Öreghegyi-féle véres hurka receptúrát.
Véres hurkánk magas hústartalommal rendelkezik, amelyet kevert vérrel, őrölt feketeborssal, köménnyel, csemege paprikával, sóval és az ízvilágot megkoronázó majoránnával tesszünk teljessé. Hogyan történjen a hurka sütése, hogy ne repedjen ki? A tepsiben úgy helyezzük el a hurkát, hogy ne érjenek egymáshoz ugyanis, ha összesülnek nagy eséllyel kirepedhetnek. A legjobb, ha nem melegítjük elő a sütőt, hanem együtt melegszenek fel. A hőfokot max. 160-170 fokra állítsuk, normál sütésre (ne legyen légkeveréses). Egy óra alatt kényelmesen elkészül és nincs más hátra, mint jó étvágyat kívánni!

Szállítási és tárolási hőmérséklet: 0-2°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 1 547 KJ / 374 kcal
Fehérje 14,6 g
Szénhidrát 1,3 g
amelyből cukor 0 g
Zsír 34,5 g
Telített zsírsavak 13,4 g
Rost 0 g
2 g

Összetevők

Sertéshús, rizs, vöröshagyma, fokhagyma, sertésvér, só, őrölt feketebors, majoránna, őrölt kömény, csemege paprika

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Véres hurka” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen