Description
A füstölt parasztkolbászokkal indult útjára az Öreghegyi Kézműves Hús. A minőségre nagy hangsúlyt helyezve, válogatott alapanyagokból, szívvel és egy csipetnyi titokkal fűszerezve készítjük el.
Tartja a mondás, hogy a lényeg a részletekben rejtőzik. Ez a receptúra apáról fiúra száll, és tanítják meg egymást a fortélyokra. Kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy a készítés során ne használjunk érlelésgyorsító eljárásokat és mellőzzük a mesterséges adalékanyagok használatát. A karakteres ízvilághoz hozzájárul az is, hogy a termék magas hústartalommal rendelkezik, a fűszerezést pedig a különleges Trinidad Moruga Scorpion paprikával tesszük teljessé. A Moruga a világ második legcsípősebb paprikája a jelenlegi Guiness Rekordok szerint. Scoville skála csípősségi értéke 1,2 millió SHU. Bár a Moruga kiemelkedő kapszaicin szinttel rendelkezik, íze élvezetesen illeszkedik a tüzes kolbászok világába. A gondos előkészítést és töltést követően, hagyományos füstölőben, keményfán füstöljük őket. Felhasználását tekintve, rengeteg fogásba remekül kombinálható és garantáltan megkoronázza a végeredményt.
Szállítási és tárolási hőmérséklet: 20°C alatt, száraz, hűvös helyen.
Elkészítés és felhasználás: A termék nyersen vagy hőkezelve (főzve, sütve) is fogyasztható.
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.
Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energiatartalom | 1 260 KJ / 304 kcal |
Zsír | 25,8 g |
Amelyből telített | 9,2 g |
Szénhidrát | 1,2 g |
Amelyből cukor | 0,2 |
Rost | 0,9 |
Fehérje | 16,3 |
Só | 2,9 |
Reviews
There are no reviews yet.