Leírás

A füstölt parasztkolbászokkal indult útjára az Öreghegyi Kézműves Hús. A minőségre nagy hangsúlyt helyezve, válogatott alapanyagokból, szívvel és egy csipetnyi titokkal fűszerezve készítjük el.
Tartja a mondás, hogy a lényeg a részletekben rejtőzik. Ez a receptúra apáról fiúra száll, és tanítják meg egymást a fortélyokra. Kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy a készítés során ne használjunk érlelésgyorsító eljárásokat és mellőzzük a mesterséges adalékanyagok használatát. A karakteres ízvilághoz hozzájárul az is, hogy a termék magas hústartalommal rendelkezik, a fűszerezést pedig a különleges Trinidad Moruga Scorpion paprikával tesszük teljessé. A Moruga a világ második legcsípősebb paprikája a jelenlegi Guiness Rekordok szerint. Scoville skála csípősségi értéke 1,2 millió SHU. Bár a Moruga kiemelkedő kapszaicin szinttel rendelkezik, íze élvezetesen illeszkedik a tüzes kolbászok világába. A gondos előkészítést és töltést követően, hagyományos füstölőben, keményfán füstöljük őket. Felhasználását tekintve, rengeteg fogásba remekül kombinálható és garantáltan megkoronázza a végeredményt.

Szállítási és tárolási hőmérséklet: 20°C alatt, száraz, hűvös helyen.

Elkészítés és felhasználás: A termék nyersen vagy hőkezelve (főzve, sütve) is fogyasztható.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energiatartalom 1 260 KJ / 304 kcal
Zsír 25,8 g
Amelyből telített 9,2 g
Szénhidrát 1,2 g
Amelyből cukor 0,2
Rost 0,9
Fehérje 16,3
2,9

Összetevők

Sertéshús, marhahús, csemege fűszerpaprika, Trinidad Moruga Scorpion paprika, fokhagyma, őrölt bors, őrölt kömény, só

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Füstölt tüzes paraszkolbász” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Füstölt tüzes paraszkolbász

A termék az alábbi allergénektől mentes:

Gluténmentes
Laktózmentes
Szójababmentes
Tojásmentes

Hozzáadott mesterséges tartósítószert és mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Leírás

A füstölt parasztkolbászokkal indult útjára az Öreghegyi Kézműves Hús. A minőségre nagy hangsúlyt helyezve, válogatott alapanyagokból, szívvel és egy csipetnyi titokkal fűszerezve készítjük el.
Tartja a mondás, hogy a lényeg a részletekben rejtőzik. Ez a receptúra apáról fiúra száll, és tanítják meg egymást a fortélyokra. Kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy a készítés során ne használjunk érlelésgyorsító eljárásokat és mellőzzük a mesterséges adalékanyagok használatát. A karakteres ízvilághoz hozzájárul az is, hogy a termék magas hústartalommal rendelkezik, a fűszerezést pedig a különleges Trinidad Moruga Scorpion paprikával tesszük teljessé. A Moruga a világ második legcsípősebb paprikája a jelenlegi Guiness Rekordok szerint. Scoville skála csípősségi értéke 1,2 millió SHU. Bár a Moruga kiemelkedő kapszaicin szinttel rendelkezik, íze élvezetesen illeszkedik a tüzes kolbászok világába. A gondos előkészítést és töltést követően, hagyományos füstölőben, keményfán füstöljük őket. Felhasználását tekintve, rengeteg fogásba remekül kombinálható és garantáltan megkoronázza a végeredményt.

Szállítási és tárolási hőmérséklet: 20°C alatt, száraz, hűvös helyen.

Elkészítés és felhasználás: A termék nyersen vagy hőkezelve (főzve, sütve) is fogyasztható.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energiatartalom 1 260 KJ / 304 kcal
Zsír 25,8 g
Amelyből telített 9,2 g
Szénhidrát 1,2 g
Amelyből cukor 0,2
Rost 0,9
Fehérje 16,3
2,9

Összetevők

Sertéshús, marhahús, csemege fűszerpaprika, Trinidad Moruga Scorpion paprika, fokhagyma, őrölt bors, őrölt kömény, só

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Füstölt tüzes paraszkolbász” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen