Küldetésünk  

Rólunk

Mi vagyunk az Öreghegyi Kézműves Hús!

Miben vagyunk mások, mint a többiek?

Ebben az egyre nagyobb mértékben rohanó világban, kínálunk egy kis megállót!

Családunk története hosszú generációk óta egybefonódott az állattartással. Hagyományaink és jól bevált receptúráink apáról-fiúra szállnak, melyekhez mindenki hozzátette saját tudásának legjavát. Hitvallásunk, hogy termékeink megalkotása során, kizárólag gondosan válogatott alapanyagokat használjunk, szívvel és egy csipetnyi titokkal fűszerezve. A lehető legtermészetesebb módon igyekszünk eljárni, nem használunk termékeinkben mesterséges tartósítószereket és adalékanyagokat. Mottónk a mondás nemes értelmében: egyszerű, de nagyszerű! – ahogyan őseink is készítették és éltek.

Célunk, hogy vásárlóink megbízható és minőségi élelmiszereket tudjanak asztalukra helyezni. Saját termékeink mellett, olyan termelőkkel működünk együtt, akik képviselik az általunk is esszenciálisnak tartott szellemiséget. Törekszünk arra, hogy magyar termelők termékei közül tudj ízlésednek megfelelően választani, és támogassuk őket!

Nálunk nem túlzás azt állítani, hogy vásárlóink szinte családtagok, legtöbbjükről tudjuk hogyan érzik magukat, mi történt velük és melyek a legkedvencebb csemegéik. Kéréseiket pedig igyekszünk legjobb tudásunk szerint teljesíteni.

Kóstold meg természetes termékeinket!

Szeretettel:

Juhászné Godány Tünde

Juhászné Godány Tünde

Juhász József

Juhász József

Küldetésünk  

Bemutatkozó

videónk

Ismerd meg

A csapatunkat!

“ Nálunk igazi szakemberek dolgoznak, akik nap mint nap szenvedéllyel, vidámsággal és elhivatottsággal végzik értékteremtő tevékenységeiket! “

Juhász József

Juhászné Godány Tünde

Juhász Dániel József

Pelyhe-Juhász Dóra Tünde

Kuty Tamás

Cselőtei József

Szemők György

Juhász Tamás

Ahol már

találkozhattál velünk

Látogass el

Hozzánk személyesen