Leírás

A hátszín a legkedveltebb, illetve a leggyakrabban fogyasztott vörös hús. Egyik legnagyobb előnye, hogy szervezetünk számára fehérjében és vasban is gazdag. A gyorsan készre süthető hátszínt fűszerezzük argentin módon. Ez az ízösszeállítás remekül illik a pecsenyehúshoz, ráerősít a természetéből fakadó sajátosságira. Olyan ízek játszanak ebben jelentős szerepet, mint a füstölt paprika, színes borskeverék, koriander vagy akár a cayenne bors.

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 669 KJ / 160 kcal
Fehérje 22,05 g
Szénhidrát 0,97 g
amelyből cukor 0,108 g
Zsír 7,5 g
amelyből telített 2,8 g
2,39 g

Összetevők

Marha hátszín, étolaj, argentin fűszerkeverék (jódozott étkezési só, paprika, bors, MUSTÁRPEHELY*, vöröshagyma, fokhagyma, koriander, petrezselyem, kakukkfű, borsó rostok, repceolaj).

*Az allergén nagy betűvel jelölve.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pácolt argentin fűszerezésű marha hátszín” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pácolt argentin fűszerezésű marha hátszín

A termék az alábbi allergénektől mentes:

Gluténmentes
Laktózmentes
Szójababmentes
Tojásmentes

Hozzáadott mesterséges tartósítószert és mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Leírás

A hátszín a legkedveltebb, illetve a leggyakrabban fogyasztott vörös hús. Egyik legnagyobb előnye, hogy szervezetünk számára fehérjében és vasban is gazdag. A gyorsan készre süthető hátszínt fűszerezzük argentin módon. Ez az ízösszeállítás remekül illik a pecsenyehúshoz, ráerősít a természetéből fakadó sajátosságira. Olyan ízek játszanak ebben jelentős szerepet, mint a füstölt paprika, színes borskeverék, koriander vagy akár a cayenne bors.

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 669 KJ / 160 kcal
Fehérje 22,05 g
Szénhidrát 0,97 g
amelyből cukor 0,108 g
Zsír 7,5 g
amelyből telített 2,8 g
2,39 g

Összetevők

Marha hátszín, étolaj, argentin fűszerkeverék (jódozott étkezési só, paprika, bors, MUSTÁRPEHELY*, vöröshagyma, fokhagyma, koriander, petrezselyem, kakukkfű, borsó rostok, repceolaj).

*Az allergén nagy betűvel jelölve.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pácolt argentin fűszerezésű marha hátszín” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen