Leírás
A hátszín a legkedveltebb, illetve a leggyakrabban fogyasztott vörös hús. Egyik legnagyobb előnye, hogy szervezetünk számára fehérjében és vasban is gazdag. A gyorsan készre süthető hátszínt fűszerezzük argentin módon. Ez az ízösszeállítás remekül illik a pecsenyehúshoz, ráerősít a természetéből fakadó sajátosságira. Olyan ízek játszanak ebben jelentős szerepet, mint a füstölt paprika, színes borskeverék, koriander vagy akár a cayenne bors.
Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.
Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!
Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.
Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
| Energia | 669 KJ / 160 kcal |
| Fehérje | 22,05 g |
| Szénhidrát | 0,97 g |
| amelyből cukor | 0,108 g |
| Zsír | 7,5 g |
| amelyből telített | 2,8 g |
| Só | 2,39 g |









Értékelések
Még nincsenek értékelések.