Leírás

A bélszínt valószínűleg nem kell bemutatni senkinek, méltán az egyik legnemesebb hús. Az argentin fűszerezés pedig méltóképpen kiemeli és ráerősít a bélszín természetéből eredő sajátosságaira. Olyan ízek játszanak ebben jelentős szerepet, mint a füstölt paprika, színes borskeverék, koriander vagy akár a cayenne bors.

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 647 KJ / 154 kcal
Fehérje 21,85 g
Szénhidrát 0,95 g
amelyből cukor 0,18 g
Zsír 7 g
amelyből telített 2,5 g
1,9 g

Összetevők

Marhabélszín, étolaj, argentin fűszerkeverék (jódozott étkezési só, paprika, bors, MUSTÁRPEHELY*, vöröshagyma, fokhagyma, koriander, petrezselyem, kakukkfű, borsó rostok, repceolaj).

*Az allergén nagy betűvel jelölve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pácolt argentin fűszerezésű marhabélszín” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pácolt argentin fűszerezésű marhabélszín

A termék az alábbi allergénektől mentes:

Gluténmentes
Laktózmentes
Szójababmentes
Tojásmentes

Hozzáadott mesterséges tartósítószert és mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Leírás

A bélszínt valószínűleg nem kell bemutatni senkinek, méltán az egyik legnemesebb hús. Az argentin fűszerezés pedig méltóképpen kiemeli és ráerősít a bélszín természetéből eredő sajátosságaira. Olyan ízek játszanak ebben jelentős szerepet, mint a füstölt paprika, színes borskeverék, koriander vagy akár a cayenne bors.

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 647 KJ / 154 kcal
Fehérje 21,85 g
Szénhidrát 0,95 g
amelyből cukor 0,18 g
Zsír 7 g
amelyből telített 2,5 g
1,9 g

Összetevők

Marhabélszín, étolaj, argentin fűszerkeverék (jódozott étkezési só, paprika, bors, MUSTÁRPEHELY*, vöröshagyma, fokhagyma, koriander, petrezselyem, kakukkfű, borsó rostok, repceolaj).

*Az allergén nagy betűvel jelölve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pácolt argentin fűszerezésű marhabélszín” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen