Description
Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 – +4°C között.
Elkészítés és felhasználás: A termék hőkezelve (főzve, sütve) fogyasztható.
Származási hely: Magyarország
Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 – +4°C között.
Elkészítés és felhasználás: A termék hőkezelve (főzve, sütve) fogyasztható.
Származási hely: Magyarország
Kacsamell filé bőrrel
A kacsa méltán egyik legtöbbet választott része a melle húsa, hiszen egy jól átsütött, ropogósan omlós kacsamellnél kevés jobb dolog létezik! A kacsahús magas fehérjetartalmú, szaftos, kissé zsíros hústípus. A kacsamell elkészítésének egyik legnépszerűbb eljárása az úgynevezett konfitálás. Lassú tűzön kacsazsiradékban sütjük, ezalatt ízlés szerint fűszerezzük, hogy igazán ropogós és zamatos legyen. Ha lehetőségünk nyílik rá, elkészítéséhez választhatjuk az egyre közkedveltebb szuvidálást is. Remekül illik hozzá hagyományos köretként a lilakáposzta és a krumpli is. Azonban érdemes olyan gyümölcsös textúrákkal is kísérletezni, mint az alma, áfonya, körte vagy akár a narancs, amelyek felhasználásával különleges ízvilágot tudunk megalkotni.
Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.
A termék az alábbi allergénektől mentes:
A kacsa méltán egyik legtöbbet választott része a melle húsa, hiszen egy jól átsütött, ropogósan omlós kacsamellnél kevés jobb dolog létezik! A kacsahús magas fehérjetartalmú, szaftos, kissé zsíros hústípus. A kacsamell elkészítésének egyik legnépszerűbb eljárása az úgynevezett konfitálás. Lassú tűzön kacsazsiradékban sütjük, ezalatt ízlés szerint fűszerezzük, hogy igazán ropogós és zamatos legyen. Ha lehetőségünk nyílik rá, elkészítéséhez választhatjuk az egyre közkedveltebb szuvidálást is. Remekül illik hozzá hagyományos köretként a lilakáposzta és a krumpli is. Azonban érdemes olyan gyümölcsös textúrákkal is kísérletezni, mint az alma, áfonya, körte vagy akár a narancs, amelyek felhasználásával különleges ízvilágot tudunk megalkotni.
Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.
Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 – +4°C között.
Elkészítés és felhasználás: A termék hőkezelve (főzve, sütve) fogyasztható.
Származási hely: Magyarország
Kacsamell filé bőrrel
There are no reviews yet.
Reviews
There are no reviews yet.