Leírás

Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 – +4°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék hőkezelve (főzve, sütve) fogyasztható.

Származási hely: Magyarország

Összetevők

Kacsacomb csonttal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Friss kacsacomb” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss kacsacomb

A termék az alábbi allergénektől mentes:

A kacsa méltán egyik legtöbbet választott része a combja, hiszen egy jól átsütött, ropogósan omlós kacsacombnál kevés jobb dolog létezik! A kacsahús magas fehérjetartalmú, szaftos, kissé zsíros hústípus. A kacsacomb elkészítésének egyik legnépszerűbb eljárása az úgynevezett konfitálás. Lassú tűzön kacsa zsiradékban sütjük, ezalatt ízlés szerint fűszerezzük, hogy igazán ropogós és zamatos legyen. Ha lehetőségünk nyílik rá, elkészítéséhez választhatjuk az egyre közkedveltebb szuvidálást is. Remekül illik hozzá hagyományos köretként a lilakáposzta és a krumpli is. Azonban érdemes olyan gyümölcsös textúrákkal is kísérletezni, mint az alma, áfonya, körte vagy akár a narancs, amelyek felhasználásával különleges ízvilágot tudunk megalkotni.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Kategóriák: ,

Leírás

Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 – +4°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék hőkezelve (főzve, sütve) fogyasztható.

Származási hely: Magyarország

Összetevők

Kacsacomb csonttal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Friss kacsacomb” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen