Description
Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 – +4°C között.
Elkészítés és felhasználás: A termék hőkezelve (főzve, sütve) fogyasztható.
Származási hely: Magyarország
Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 – +4°C között.
Elkészítés és felhasználás: A termék hőkezelve (főzve, sütve) fogyasztható.
Származási hely: Magyarország
Kacsacomb csonttal.
A kacsa méltán egyik legtöbbet választott része a combja, hiszen egy jól átsütött, ropogósan omlós kacsacombnál kevés jobb dolog létezik! A kacsahús magas fehérjetartalmú, szaftos, kissé zsíros hústípus. A kacsacomb elkészítésének egyik legnépszerűbb eljárása az úgynevezett konfitálás. Lassú tűzön kacsa zsiradékban sütjük, ezalatt ízlés szerint fűszerezzük, hogy igazán ropogós és zamatos legyen. Ha lehetőségünk nyílik rá, elkészítéséhez választhatjuk az egyre közkedveltebb szuvidálást is. Remekül illik hozzá hagyományos köretként a lilakáposzta és a krumpli is. Azonban érdemes olyan gyümölcsös textúrákkal is kísérletezni, mint az alma, áfonya, körte vagy akár a narancs, amelyek felhasználásával különleges ízvilágot tudunk megalkotni.
Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.
A termék az alábbi allergénektől mentes:
A kacsa méltán egyik legtöbbet választott része a combja, hiszen egy jól átsütött, ropogósan omlós kacsacombnál kevés jobb dolog létezik! A kacsahús magas fehérjetartalmú, szaftos, kissé zsíros hústípus. A kacsacomb elkészítésének egyik legnépszerűbb eljárása az úgynevezett konfitálás. Lassú tűzön kacsa zsiradékban sütjük, ezalatt ízlés szerint fűszerezzük, hogy igazán ropogós és zamatos legyen. Ha lehetőségünk nyílik rá, elkészítéséhez választhatjuk az egyre közkedveltebb szuvidálást is. Remekül illik hozzá hagyományos köretként a lilakáposzta és a krumpli is. Azonban érdemes olyan gyümölcsös textúrákkal is kísérletezni, mint az alma, áfonya, körte vagy akár a narancs, amelyek felhasználásával különleges ízvilágot tudunk megalkotni.
Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.
Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 – +4°C között.
Elkészítés és felhasználás: A termék hőkezelve (főzve, sütve) fogyasztható.
Származási hely: Magyarország
Kacsacomb csonttal.
There are no reviews yet.
2025.01.01.-2025.01.08. között üzletünk zárva tart és házhozszállításunk szabadság miatt szünetel. Várunk szeretettel újra 2025.01.09-től!
Reviews
There are no reviews yet.