Description
A sous vide (szuvidálás) francia kifejezés, a vákuum alatt való főzést jelenti. A sertés tarja filét befűszerezzük, légmentesen lezárjuk, majd forráspont alatti vízben, több órán keresztül állandó hőmérsékleten tartjuk. A szuvidálással elkészített ételek legnagyobb előnyeként kiemelhető, hogy a tápanyagok és a vitaminok jobban benne maradnak, valamint pár perc alatt készre süthetők.
A tarja tulajdonképpen a sertés nyakhúsa, zsírtartalmának köszönhetően omlósra sül. A tarjára magyaros fűszerkeverék kerül, amely vásárlóink körében az egyik legnépszerűbb választás. Olyan jellegzetes hazai fűszereket tartalmaz, mint a pirospaprika, a fokhagyma, a vöröshagyma, a feketebors vagy akár a római kömény.
Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!
Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!
Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.
Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energiatartalom | 543 KJ / 129 kcal |
Zsír | 2,66 g |
amelyből telített | 0,5 g |
Szénhidrát | 1,43 g |
amelyből cukor | 0,05 g |
Rost | 0 g |
Fehérje | 24,86 g |
Só | 1,93 g |
Reviews
There are no reviews yet.