Leírás

A pácolás által kellően átért, erőteljesebb és harmonizáló ízeket tapasztalhatunk a frissen sült csirkecomb fogyasztása során. A magyaros fűszerkeverék vásárlóink körében az egyik legnépszerűbb választás. Olyan jellegzetes hazai fűszereket tartalmaz, mint a pirospaprika, a fokhagyma, a vöröshagyma, a feketebors vagy akár a kömény.

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 700 KJ / 167 kcal
Fehérje 20,9 g
Szénhidrát 10,5 g
Cukor 3,8 g
Zsír 4,48
Telített zsírsavak 0 g
10 g

Összetevők

Csirkecomb filé, étolaj, étolaj, magyaros fűszerkeverék: csemege paprika, fekete bors, vöröshagyma granulátum, őrölt köménymag, fokhagyma granulátum, majoránna, füstös fűszerpaprika (fűszerpaprika, füstpárlat) szárnyas fűszer: só, fokhagyma, dextróz, paradicsompor, fehérbors, gyömbér, rozmaring, oregánó, petrezselyem, majoránna, szerecsendió), sülthús fűszer: tengeri só, fokhagyma, dextróz, feketebors, paradicsompor, fűszerpaprika, fehérbors, vöröshagymapor, köménymag, szerecsendió, koriander, aszkorbinsav).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pácolt magyaros fűszerezésű csirkecomb filé” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pácolt magyaros fűszerezésű csirkecomb filé

A termék az alábbi allergénektől mentes:

Gluténmentes
Laktózmentes
Szójababmentes
Tojásmentes

Hozzáadott mesterséges tartósítószert és mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Leírás

A pácolás által kellően átért, erőteljesebb és harmonizáló ízeket tapasztalhatunk a frissen sült csirkecomb fogyasztása során. A magyaros fűszerkeverék vásárlóink körében az egyik legnépszerűbb választás. Olyan jellegzetes hazai fűszereket tartalmaz, mint a pirospaprika, a fokhagyma, a vöröshagyma, a feketebors vagy akár a kömény.

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 700 KJ / 167 kcal
Fehérje 20,9 g
Szénhidrát 10,5 g
Cukor 3,8 g
Zsír 4,48
Telített zsírsavak 0 g
10 g

Összetevők

Csirkecomb filé, étolaj, étolaj, magyaros fűszerkeverék: csemege paprika, fekete bors, vöröshagyma granulátum, őrölt köménymag, fokhagyma granulátum, majoránna, füstös fűszerpaprika (fűszerpaprika, füstpárlat) szárnyas fűszer: só, fokhagyma, dextróz, paradicsompor, fehérbors, gyömbér, rozmaring, oregánó, petrezselyem, majoránna, szerecsendió), sülthús fűszer: tengeri só, fokhagyma, dextróz, feketebors, paradicsompor, fűszerpaprika, fehérbors, vöröshagymapor, köménymag, szerecsendió, koriander, aszkorbinsav).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pácolt magyaros fűszerezésű csirkecomb filé” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen