Description
A sous vide (szuvidálás) francia kifejezés, a vákuum alatt való főzést jelenti. A kacsamell filét befűszerezzük, légmentesen lezárjuk, majd forráspont alatti vízben, több órán keresztül állandó hőmérsékleten tartjuk. A szuvidálással elkészített ételek legnagyobb előnyeként kiemelhető, hogy a tápanyagok és a vitaminok jobban benne maradnak, valamint csupán pár perc eltelte alatt készre süthetők. A kacsa egyik legközkedveltebb része a melle húsa, amely különösen ínyenc fogás. Egy jól átsütött, ropogósan omlós kacsamellnél kevés jobb dolog létezik! Szenvedélyünk a minőség, éppen ezért kiváló a JD’s BBQ Hungary Fairy Rub fűszerkeverékét használjuk. Ez egy enyhén édeskés, harmonikusan selymes fűszerkeverék, mely lágy ízeket és enyhe gyümölcsösséget ad a húsnak. A gyümölcsös jegyeket a málna és a meggy biztosítja, amely kiegészül olyan fűszerekkel, mint a fokhagyma, gyömbér vagy akár a koriandermag. Csípősségmentes, így a család bármely tagjának bátran ajánljuk! Érdemes mellé lilakáposztát és burgonya vagy édesburgonya pürét készíteni. A fűszerezésért
Érdemes mellé lilakáposztát és burgonya vagy édesburgonya pürét készíteni.
Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!
Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!
Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.
Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energiatartalom | 582 KJ / 138 kcal |
Zsír | 6 g |
amelyből telített | 2,3 g |
Szénhidrát | 2,51 g |
amelyből cukor | 0,79 g |
Rost | 0 g |
Fehérje | 18,49 g |
Só | 1,69 g |
Reviews
There are no reviews yet.