Description
Az angolszalonna darabolt bőrös csont nélküli sertéskarajból készül. A formázást követően gondosan 6-8 héten keresztül pácoljuk. A megfelelő idő eltelte után a terméket természetes füsttel aranybarnára füstöljük. Ezt követően több héten keresztül érleljük a megfelelő ízhatás elérése érdekében. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártás során ne alkalmazzunk mesterséges tartósítószert, érlelésgyorsító eljárásokat és minden esetben mellőzzük a mesterséges adalékanyagok használatát. Füstölt ízével garantáltan megkoronázza a ragukat, leveseket egyaránt, de önmagában fogyasztva is remek csemegéül szolgál.
Szállítási és tárolási hőmérséklet: 20°C alatt, száraz, hűvös helyen.
Elkészítés és felhasználás: A termék nyersen vagy hőkezelve (főzve, sütve) is fogyasztható.
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.
Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia | 900 KJ/216 kcal |
Fehérje | 22 g |
Szénhidrát | 0,5 g |
amelyből cukor | 0,5 g |
Zsír | 14 g |
amelyből telített | 5,7 g |
Rost | 0 g |
Só | 4,7 g |
Reviews
There are no reviews yet.