Leírás

A sous vide (szuvidálás) francia kifejezés, a vákuum alatt való főzést jelenti. A kacsacomb filét fűszerezzük, majd légmentesen lezárjuk, forráspont alatti vízben, több órán át állandó hőmérsékleten tartjuk. A szuvidálással elkészített ételek legnagyobb előnyeként kiemelhető, hogy a tápanyagok és a vitaminok jobban benne maradnak, valamint csupán pár perc eltelte alatt készre süthetők. A kacsa egyik legközkedveltebb része a combja, amely filézve különösen ínyenc fogás. Egy jól átsütött, ropogósan omlós kacsacombnál kevés jobb dolog létezik! Szenvedélyünk a minőség, éppen ezért kiváló a JD’s BBQ Hungary Fairy Rub fűszerkeverékét használjuk. Ez egy enyhén édeskés, harmonikusan selymes fűszerkeverék, mely lágy ízeket és enyhe gyümölcsösséget ad a húsnak. A gyümölcsös jegyeket a málna és a meggy biztosítja, amely kiegészül olyan fűszerekkel, mint a fokhagyma, gyömbér vagy akár a koriandermag. Csípősségmentes, így a család bármely tagjának bátran ajánljuk! Érdemes mellé lilakáposztát és burgonya vagy édesburgonya pürét készíteni. Érdemes mellé lilakáposztát és burgonya vagy édesburgonya pürét készíteni.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energiatartalom 582 KJ / 138 kcal
Zsír 6 g
amelyből telített 2,3 g
Szénhidrát 2,51 g
amelyből cukor 0,79 g
Rost 0 g
Fehérje 18,49 g
1,69 g

Összetevők

Kacsacomb filé, tengeri só, málnavelő (málnapor, maltodextrin), meggyvelő (meggypor, maltodextrin), barna cukor, fokhagyma, vöröshagyma, színes borskeverék, fűszerpaprika, koriandermag, gyömbér, rozmaring, szegfűbors, céklapor.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szuvidált Fairy Rub fűszerezésű kacsacomb filé” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szuvidált Fairy Rub fűszerezésű kacsacomb filé

A termék az alábbi allergénektől mentes:

Gluténmentes
Laktózmentes
Szójababmentes
Tojásmentes

Hozzáadott mesterséges tartósítószert és mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Leírás

A sous vide (szuvidálás) francia kifejezés, a vákuum alatt való főzést jelenti. A kacsacomb filét fűszerezzük, majd légmentesen lezárjuk, forráspont alatti vízben, több órán át állandó hőmérsékleten tartjuk. A szuvidálással elkészített ételek legnagyobb előnyeként kiemelhető, hogy a tápanyagok és a vitaminok jobban benne maradnak, valamint csupán pár perc eltelte alatt készre süthetők. A kacsa egyik legközkedveltebb része a combja, amely filézve különösen ínyenc fogás. Egy jól átsütött, ropogósan omlós kacsacombnál kevés jobb dolog létezik! Szenvedélyünk a minőség, éppen ezért kiváló a JD’s BBQ Hungary Fairy Rub fűszerkeverékét használjuk. Ez egy enyhén édeskés, harmonikusan selymes fűszerkeverék, mely lágy ízeket és enyhe gyümölcsösséget ad a húsnak. A gyümölcsös jegyeket a málna és a meggy biztosítja, amely kiegészül olyan fűszerekkel, mint a fokhagyma, gyömbér vagy akár a koriandermag. Csípősségmentes, így a család bármely tagjának bátran ajánljuk! Érdemes mellé lilakáposztát és burgonya vagy édesburgonya pürét készíteni. Érdemes mellé lilakáposztát és burgonya vagy édesburgonya pürét készíteni.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energiatartalom 582 KJ / 138 kcal
Zsír 6 g
amelyből telített 2,3 g
Szénhidrát 2,51 g
amelyből cukor 0,79 g
Rost 0 g
Fehérje 18,49 g
1,69 g

Összetevők

Kacsacomb filé, tengeri só, málnavelő (málnapor, maltodextrin), meggyvelő (meggypor, maltodextrin), barna cukor, fokhagyma, vöröshagyma, színes borskeverék, fűszerpaprika, koriandermag, gyömbér, rozmaring, szegfűbors, céklapor.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szuvidált Fairy Rub fűszerezésű kacsacomb filé” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen