Leírás

A sous vide (szuvidálás) francia kifejezés, a vákuum alatt való főzést jelenti. A sertés tarja filét fűszerezzük, légmentesen lezárjuk, majd forráspont alatti vízben, több órán át állandó hőmérsékleten tartjuk. A szuvidálással elkészített ételek legnagyobb előnyeként kiemelhető, hogy a tápanyagok és a vitaminok jobban benne maradnak, valamint pár perc alatt készre süthetők. A tarja tulajdonképpen a sertés nyakhúsa, zsírtartalmának köszönhetően omlósra sül. A tarjafilére argentin fűszerkeverék kerül, amely ráerősít és kiemeli előnyeit. Olyan ízek játszanak ebben jelentős szerepet, mint a füstölt paprika, színes borskeverék, koriander vagy akár a cayenne bors.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 547 KJ / 129 kcal
Fehérje 24,85 g
Szénhidrát 1,47 g
amelyből cukor 0,006 g
Zsír 2,7 g
amelyből telített 0,6 g
1,94 g

Összetevők

Sertés tarjafilé, étolaj, argentin fűszerkeverék (jódozott étkezési só, paprika, bors, MUSTÁRPEHELY*, vöröshagyma, fokhagyma, koriander, petrezselyem, kakukkfű, borsó rostok, repceolaj).

*Az allergén nagy betűvel jelölve.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szuvidált Argentin fűszerezésű sertés tarja filé” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szuvidált Argentin fűszerezésű sertés tarja filé

A termék az alábbi allergénektől mentes:

Gluténmentes
Laktózmentes
Szójababmentes
Tojásmentes

Hozzáadott mesterséges tartósítószert és mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Leírás

A sous vide (szuvidálás) francia kifejezés, a vákuum alatt való főzést jelenti. A sertés tarja filét fűszerezzük, légmentesen lezárjuk, majd forráspont alatti vízben, több órán át állandó hőmérsékleten tartjuk. A szuvidálással elkészített ételek legnagyobb előnyeként kiemelhető, hogy a tápanyagok és a vitaminok jobban benne maradnak, valamint pár perc alatt készre süthetők. A tarja tulajdonképpen a sertés nyakhúsa, zsírtartalmának köszönhetően omlósra sül. A tarjafilére argentin fűszerkeverék kerül, amely ráerősít és kiemeli előnyeit. Olyan ízek játszanak ebben jelentős szerepet, mint a füstölt paprika, színes borskeverék, koriander vagy akár a cayenne bors.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 547 KJ / 129 kcal
Fehérje 24,85 g
Szénhidrát 1,47 g
amelyből cukor 0,006 g
Zsír 2,7 g
amelyből telített 0,6 g
1,94 g

Összetevők

Sertés tarjafilé, étolaj, argentin fűszerkeverék (jódozott étkezési só, paprika, bors, MUSTÁRPEHELY*, vöröshagyma, fokhagyma, koriander, petrezselyem, kakukkfű, borsó rostok, repceolaj).

*Az allergén nagy betűvel jelölve.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szuvidált Argentin fűszerezésű sertés tarja filé” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen