Leírás

Szállítási és tárolási hőmérséklet: -18°C alatt.

Felengedés után újrafagyasztani TILOS! Tárolás -18°C alatt. Kiolvasztás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el!

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (főzés, sütés) szükséges!

Származási hely: Magyarország

Összetevők

Szarvaskaraj csont nélkül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szarvaskaraj filé (gyorsfagyaszott)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szarvaskaraj filé (gyorsfagyaszott)

A termék az alábbi allergénektől mentes:

A szarvashús az állat életmódjából eredendően izmosabb, szárazabb, rostosabb is, több fehérjét és kevesebb zsírt tartalmaz, mint egy hagyományos háziállaté. A szarvaskarajra igaz, hogy zsírtartalma alacsony, azonban kemény és izmos. Ezért is javasolt az elkészítés előtt már akár több nappal előre bepácolni, javasoljuk hozzá a natúr joghurtos alapot. A pácoltást azért is érdemes alkalmazni, mert így sokkal jobban átérik a hús. Általában sütve készítik egyben, vagy szeletelve, de kiváló alapanyaga pörköltnek, ragunak is. A vadhúsokhoz rendkívül jól illenek a gyümölcsös vagy akár vörösboros mártások/szószok.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Kategóriák: ,

Leírás

Szállítási és tárolási hőmérséklet: -18°C alatt.

Felengedés után újrafagyasztani TILOS! Tárolás -18°C alatt. Kiolvasztás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el!

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (főzés, sütés) szükséges!

Származási hely: Magyarország

Összetevők

Szarvaskaraj csont nélkül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szarvaskaraj filé (gyorsfagyaszott)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen