Leírás

Szállítási és tárolási hőmérséklet: -18°C alatt.

Felengedés után újrafagyasztani TILOS! Tárolás -18°C alatt. Kiolvasztás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el!

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (főzés, sütés) szükséges!

Összetevők

Szarvascomb csont nélkül

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szarvascomb filé (gyorsfagyasztott)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szarvascomb filé (gyorsfagyasztott)

A termék az alábbi allergénektől mentes:

A szarvashús az állat életmódjából eredendően izmosabb, szárazabb, rostosabb is, több fehérjét és kevesebb zsírt tartalmaz, mint egy hagyományos háziállaté. A szarvascomb az állat hátsó lába, mely az egyik legnagyobb összefüggő húsos része is. Igaz rá, hogy zsírtartalma alacsony, azonban kemény és izmos. Ezért is javasolt az elkészítés előtt már akár több nappal előre bepácolni, javasoljuk hozzá a natúr joghurtos alapot. A pácoltást azért is érdemes alkalmazni, mert így sokkal jobban átérik a hús. Általában sütve készítik egyben, vagy szeletelve, de kiváló alapanyaga pörköltnek, ragunak is. A vadhúsokhoz rendkívül jól illenek a gyümölcsös vagy akár vörösboros mártások/szószok.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Kategóriák: ,

Leírás

Szállítási és tárolási hőmérséklet: -18°C alatt.

Felengedés után újrafagyasztani TILOS! Tárolás -18°C alatt. Kiolvasztás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el!

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (főzés, sütés) szükséges!

Összetevők

Szarvascomb csont nélkül

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szarvascomb filé (gyorsfagyasztott)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen