Leírás

Szállítási és tárolási hőmérséklet: -18°C alatt.

Felengedés után újrafagyasztani TILOS! Tárolás -18°C alatt. Kiolvasztás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el!

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (főzés, sütés) szükséges!

Származási hely: Magyarország

Összetevők

Őz comb csont nélkül

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Őz comb (gyorsfagyasztott)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Őz comb (gyorsfagyasztott)

A termék az alábbi allergénektől mentes:

Mint a vadhús általában, az őz húsa is zsírszegény és fehérjében igen gazdag. Az őz egyik legkeresettebb része, amely rendkívül sokoldalúan felhasználható. Süthetjük egyben, párolhatjuk, főzhetünk is vele. Javasolt azonban az elkészítés előtt már akár több nappal előre bepácolni, javasoljuk hozzá a natúr joghurtos alapot. A pácoltást azért is érdemes alkalmazni, mert így sokkal jobban átérik a hús. Általában sütve készítik egyben, vagy szeletelve, de kiváló alapanyaga pörköltnek, ragunak is. A vörösbor és a gomba sok étel fontos részét képezik, de rendkívül jól illenek hozzá a gyümölcsös szószok/mártások is.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Kategóriák: ,

Leírás

Szállítási és tárolási hőmérséklet: -18°C alatt.

Felengedés után újrafagyasztani TILOS! Tárolás -18°C alatt. Kiolvasztás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el!

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (főzés, sütés) szükséges!

Származási hely: Magyarország

Összetevők

Őz comb csont nélkül

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Őz comb (gyorsfagyasztott)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen