Description

A ropógos, frissen sült pörc valóságos függővé tudja tenni az embert. Friss kenyérrel és hagymával fogyasztva zseniálisan finom.

Szállítási és tárolási hőmérséklet: 0-10°C között, száraz, hűvös helyen.

Elkészítés és felhasználás: A termék nyersen vagy hőkezelve (főzve, sütve) is fogyasztható.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energiatartalom 3 682 KJ / 896 kcal
Zsír 99,5 g
amelyből telített 39 g
Szénhidrát 0 g
amelyből cukor 0 g
Rost 0 g
Fehérje 0 g
0,2 g

Összetevők

Sertés tokaszalonna/ sertés hasaljaszalonna/ sertés nyers császárszalonna, só.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sült pörc”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sült pörc

A termék az alábbi allergénektől mentes:

Gluténmentes
Laktózmentes
Szójababmentes
Tojásmentes

Hozzáadott mesterséges tartósítószert és mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Description

A ropógos, frissen sült pörc valóságos függővé tudja tenni az embert. Friss kenyérrel és hagymával fogyasztva zseniálisan finom.

Szállítási és tárolási hőmérséklet: 0-10°C között, száraz, hűvös helyen.

Elkészítés és felhasználás: A termék nyersen vagy hőkezelve (főzve, sütve) is fogyasztható.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energiatartalom 3 682 KJ / 896 kcal
Zsír 99,5 g
amelyből telített 39 g
Szénhidrát 0 g
amelyből cukor 0 g
Rost 0 g
Fehérje 0 g
0,2 g

Összetevők

Sertés tokaszalonna/ sertés hasaljaszalonna/ sertés nyers császárszalonna, só.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sült pörc”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen