Leírás

A parasztsonkát a formázást követően, gondosan 6-8 héten keresztül pácoljuk. A megfelelő idő elteltét követően a terméket természetes füsttel, keményfán aranybarnára füstöljük. Itt azonban még nincs vége a folyamatnak, újabb több héten keresztül érleljük a kívánt ízhatás elérése érdekében. Fontosnak tartjuk, hogy a készítés során ne használjunk érlelésgyorsító eljárásokat és mellőzzük az adalékanyagokat. Összetevőit tekintve csupán két dologra van szükség, a sertés parasztsonkára és sóra. Így hagyományos ízvilágában a legjobban a húsjegyek fedezhetők fel, enyhe sóval és füsttel.
Húsvét alkalmával kifejezetten fenséges fogás tojással, mustárral, tormával, sós kaláccsal vagy önmagában fogyasztva is.

Szállítási és tárolási hőmérséklet: 20°C alatt, száraz, hűvös helyen.

Elkészítés és felhasználás: A termék nyersen vagy hőkezelve (főzve, sütve) is fogyasztható.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 900 KJ / 216 kcal
Fehérje 22 g
Szénhidrát 0,5 g
amelyből cukor 0,5 g
Zsír 14 g
amelyből telített 5,7 g
Rost 0 g
4,7 g

Összetevők

Sertés parasztsonka, só

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Füstölt parasztsonka” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Füstölt parasztsonka

A termék az alábbi allergénektől mentes:

Gluténmentes
Laktózmentes
Szójababmentes
Tojásmentes

Szezonális: Húsvét előtti időszakban elérhető

Hozzáadott mesterséges tartósítószert és mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Leírás

A parasztsonkát a formázást követően, gondosan 6-8 héten keresztül pácoljuk. A megfelelő idő elteltét követően a terméket természetes füsttel, keményfán aranybarnára füstöljük. Itt azonban még nincs vége a folyamatnak, újabb több héten keresztül érleljük a kívánt ízhatás elérése érdekében. Fontosnak tartjuk, hogy a készítés során ne használjunk érlelésgyorsító eljárásokat és mellőzzük az adalékanyagokat. Összetevőit tekintve csupán két dologra van szükség, a sertés parasztsonkára és sóra. Így hagyományos ízvilágában a legjobban a húsjegyek fedezhetők fel, enyhe sóval és füsttel.
Húsvét alkalmával kifejezetten fenséges fogás tojással, mustárral, tormával, sós kaláccsal vagy önmagában fogyasztva is.

Szállítási és tárolási hőmérséklet: 20°C alatt, száraz, hűvös helyen.

Elkészítés és felhasználás: A termék nyersen vagy hőkezelve (főzve, sütve) is fogyasztható.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 900 KJ / 216 kcal
Fehérje 22 g
Szénhidrát 0,5 g
amelyből cukor 0,5 g
Zsír 14 g
amelyből telített 5,7 g
Rost 0 g
4,7 g

Összetevők

Sertés parasztsonka, só

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Füstölt parasztsonka” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen