Leírás

A sous vide (szuvidálás) francia kifejezés, a vákuum alatt való főzést jelenti. A csirkecomb filét befűszerezzük, légmentesen lezárjuk, majd forráspont alatti vízben, több órán keresztül állandó hőmérsékleten tartjuk. A szuvidálással elkészített ételek legnagyobb előnyeként kiemelhető, hogy a tápanyagok és a vitaminok jobban benne maradnak, valamint pár perc alatt készre süthetők. A Sweet Rub egy klasszikus BBQ keverék, melynek fő összetevője az alap fűszereken és a són kívül, a barna cukor, mely világos barna, karamellizált fűszerkérget tud kialakítani.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energiatartalom 487 KJ / 115 kcal
Zsír 3 g
amelyből telített 1 g
Szénhidrát 2,57 g
amelyből cukor 1,98 g
Rost 0 g
Fehérje 19,5 g
0,6 g

Összetevők

Csirkecomb filé, étolaj, tengeri só, barna cukor, füstös fűszerpaprika, színes borskeverék, vöröshagyma, koriandermag, MUSTÁRMAG*, szegfűbors, csípős fűszerpaprika.

*Az allergén nagy betűvel jelölve.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szuvidált Sweet Rub fűszerezésű csirkecomb filé” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szuvidált Sweet Rub fűszerezésű csirkecomb filé

A termék az alábbi allergénektől mentes:

Gluténmentes
Laktózmentes
Szójababmentes
Tojásmentes

Hozzáadott mesterséges tartósítószert és mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Leírás

A sous vide (szuvidálás) francia kifejezés, a vákuum alatt való főzést jelenti. A csirkecomb filét befűszerezzük, légmentesen lezárjuk, majd forráspont alatti vízben, több órán keresztül állandó hőmérsékleten tartjuk. A szuvidálással elkészített ételek legnagyobb előnyeként kiemelhető, hogy a tápanyagok és a vitaminok jobban benne maradnak, valamint pár perc alatt készre süthetők. A Sweet Rub egy klasszikus BBQ keverék, melynek fő összetevője az alap fűszereken és a són kívül, a barna cukor, mely világos barna, karamellizált fűszerkérget tud kialakítani.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energiatartalom 487 KJ / 115 kcal
Zsír 3 g
amelyből telített 1 g
Szénhidrát 2,57 g
amelyből cukor 1,98 g
Rost 0 g
Fehérje 19,5 g
0,6 g

Összetevők

Csirkecomb filé, étolaj, tengeri só, barna cukor, füstös fűszerpaprika, színes borskeverék, vöröshagyma, koriandermag, MUSTÁRMAG*, szegfűbors, csípős fűszerpaprika.

*Az allergén nagy betűvel jelölve.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szuvidált Sweet Rub fűszerezésű csirkecomb filé” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen