Leírás
A sous vide (szuvidálás) francia kifejezés, a vákuum alatt való főzést jelenti. A csirkemell filét befűszerezzük, légmentesen lezárjuk, majd forráspont alatti vízben, több órán keresztül állandó hőmérsékleten tartjuk. A szuvidálással elkészített ételek legnagyobb előnyeként kiemelhető, hogy a tápanyagok és a vitaminok jobban benne maradnak, valamint pár perc alatt készre süthetők. A kerti (fitt) fűszerkeverék telis-tele van csupa jótékony hatású összetevővel. Csak párat kiemelve, a Himalája só számos nyomelemet és ásványi elemet tartalmaz, a fokhagyma csökkenti a koleszterinszintet, a kurkuma pedig kiváló gyulladáscsökkentő. A kerti ízvilágot teljessé téve, van benne szárított kakukkfű, petrezselyem és snidling is. A fitt megnevezés utal arra, hogy a cukor csak természetes jelenlétében megtalálható a termékben, hozzáadott módon nem tartalmaz.
Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!
Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!
Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.
Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia | 642 KJ / 152 kcal |
Fehérje | 24,81 g |
Szénhidrát | 4,47 g |
amelyből cukor | 0,5 g |
Zsír | 3,9 g |
amelyből telített | 1 g |
Só | 1,8 g |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.