Leírás

A sous vide (szuvidálás) francia kifejezés, a vákuum alatt való főzést jelenti. A csirkemell filét befűszerezzük, légmentesen lezárjuk, majd forráspont alatti vízben, több órán keresztül állandó hőmérsékleten tartjuk. A szuvidálással elkészített ételek legnagyobb előnyeként kiemelhető, hogy a tápanyagok és a vitaminok jobban benne maradnak, valamint pár perc alatt készre süthetők.  A BBQ Basic Rub, a BBQ ízvilág alap fűszereinek harmonikus keveréke, mely remekül harmonizál a csirkemellhez.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 558 KJ / 132 kcal
Fehérje 24,88 g
Szénhidrát 2,1 g
amelyből cukor 0,77 g
Zsír 2,69 g
amelyből telített 0,6 g
1,5 g

Összetevők

Csirkemell filé, étolaj, tengeri só, barna cukor, füstös fűszerpaprika, fokhagyma, vöröshagyma, színes borskeverék, őrölt köménymag, koriandermag, MUSTÁRMAG*, cayenne bors.

*Az allergén nagy betűvel jelölve.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szuvidált BBQ Basic Rub fűszerezésű csirkemell filé” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szuvidált BBQ Basic Rub fűszerezésű csirkemell filé

A termék az alábbi allergénektől mentes:

Gluténmentes
Laktózmentes
Szójababmentes
Tojásmentes

Hozzáadott mesterséges tartósítószert és mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Leírás

A sous vide (szuvidálás) francia kifejezés, a vákuum alatt való főzést jelenti. A csirkemell filét befűszerezzük, légmentesen lezárjuk, majd forráspont alatti vízben, több órán keresztül állandó hőmérsékleten tartjuk. A szuvidálással elkészített ételek legnagyobb előnyeként kiemelhető, hogy a tápanyagok és a vitaminok jobban benne maradnak, valamint pár perc alatt készre süthetők.  A BBQ Basic Rub, a BBQ ízvilág alap fűszereinek harmonikus keveréke, mely remekül harmonizál a csirkemellhez.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia 558 KJ / 132 kcal
Fehérje 24,88 g
Szénhidrát 2,1 g
amelyből cukor 0,77 g
Zsír 2,69 g
amelyből telített 0,6 g
1,5 g

Összetevők

Csirkemell filé, étolaj, tengeri só, barna cukor, füstös fűszerpaprika, fokhagyma, vöröshagyma, színes borskeverék, őrölt köménymag, koriandermag, MUSTÁRMAG*, cayenne bors.

*Az allergén nagy betűvel jelölve.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szuvidált BBQ Basic Rub fűszerezésű csirkemell filé” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen