Leírás

A sous vide (szuvidálás) francia kifejezés, a vákuum alatt való főzést jelenti. A szűzpecsenyét befűszerezzük, légmentesen lezárjuk, majd forráspont alatti vízben, több órán keresztül állandó hőmérsékleten tartjuk. A szuvidálással elkészített ételek legnagyobb előnyeként kiemelhető, hogy a tápanyagok és vitaminok jobban benne maradnak, valamint pár perc alatt készre süthetők. A végeredmény különösen ízletes és porhanyós lesz. A bacon minden húsételnek jól áll, nem kivétel ez alól a csirkecomb filé sem, amelyet ebbe a bundába bújtatunk. Hab a tortán, hogy mindezt magyaros fűszerkeverékbe pácoljuk, így kerülnek rá a megkerülhetetlenül jellegzetes hazai ízek: a pirospaprika, a fokhagyma, a vöröshagyma, a feketebors, valamint a római kömény.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia  119 kcal
Fehérje 19,6 g
Szénhidrát 1,09 g
amelyből cukor 0,39 g
Zsír 4 g
amelyből telített 1 g
Rost 0 g
1,94 g

Összetevők

Csirkecomb filé, baconszalonna, étolaj, magyaros fűszerkeverék: csemege paprika, fekete bors, vöröshagyma granulátum, őrölt köménymag, fokhagyma granulátum, majoránna, füstös fűszerpaprika (fűszerpaprika, füstpárlat) szárnyas fűszer: só, fokhagyma, dextróz, paradicsompor, fehérbors, gyömbér, rozmaring, oregánó, petrezselyem, majoránna, szerecsendió), sülthús fűszer: tengeri só, fokhagyma, dextróz, feketebors, paradicsompor, fűszerpaprika, fehérbors, vöröshagymapor, köménymag, szerecsendió, koriander, aszkorbinsav).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szuvidált baconbe tekert magyaros fűszerezésű csirkecomb filé” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szuvidált baconbe tekert magyaros fűszerezésű csirkecomb filé

A termék az alábbi allergénektől mentes:

Gluténmentes
Laktózmentes
Szójababmentes
Tojásmentes

Hozzáadott mesterséges tartósítószert és mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Leírás

A sous vide (szuvidálás) francia kifejezés, a vákuum alatt való főzést jelenti. A szűzpecsenyét befűszerezzük, légmentesen lezárjuk, majd forráspont alatti vízben, több órán keresztül állandó hőmérsékleten tartjuk. A szuvidálással elkészített ételek legnagyobb előnyeként kiemelhető, hogy a tápanyagok és vitaminok jobban benne maradnak, valamint pár perc alatt készre süthetők. A végeredmény különösen ízletes és porhanyós lesz. A bacon minden húsételnek jól áll, nem kivétel ez alól a csirkecomb filé sem, amelyet ebbe a bundába bújtatunk. Hab a tortán, hogy mindezt magyaros fűszerkeverékbe pácoljuk, így kerülnek rá a megkerülhetetlenül jellegzetes hazai ízek: a pirospaprika, a fokhagyma, a vöröshagyma, a feketebors, valamint a római kömény.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!

Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia  119 kcal
Fehérje 19,6 g
Szénhidrát 1,09 g
amelyből cukor 0,39 g
Zsír 4 g
amelyből telített 1 g
Rost 0 g
1,94 g

Összetevők

Csirkecomb filé, baconszalonna, étolaj, magyaros fűszerkeverék: csemege paprika, fekete bors, vöröshagyma granulátum, őrölt köménymag, fokhagyma granulátum, majoránna, füstös fűszerpaprika (fűszerpaprika, füstpárlat) szárnyas fűszer: só, fokhagyma, dextróz, paradicsompor, fehérbors, gyömbér, rozmaring, oregánó, petrezselyem, majoránna, szerecsendió), sülthús fűszer: tengeri só, fokhagyma, dextróz, feketebors, paradicsompor, fűszerpaprika, fehérbors, vöröshagymapor, köménymag, szerecsendió, koriander, aszkorbinsav).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szuvidált baconbe tekert magyaros fűszerezésű csirkecomb filé” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen