Leírás

Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 – +4°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (főzés, sütés) szükséges!

Származási hely: Magyarország

Összetevők

Marhabélszín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Friss marhabélszín” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss marhabélszín

A termék az alábbi allergénektől mentes:

A marha bélszín a marhahús méltán sokat emlegetett legnemesebb része, melyet szokás vesepecsenyének is nevezni. A leghíresebb bélszínből készült ételek közé tartozik a tatár beefsteak, valamint a bélszín Wellington és Sztroganoff módra. A szeletekhez, steakhez a törzset érdemes használni, a farokból kisebb érméket vághatunk, míg a fejből készül rendszerint a tatár beefsteak és különböző tokányok. A bélszín átsütésétől függően három fő kategóriát különböztetünk meg: véres (rare, saignant), közepesen megsült (medium, a point), jól átsütött (welldone, bien cuit). A belső rész nagy víztartalmú, és a hús aromáját is ez adja, ezért szeretik sokan a véresen elkészítve.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Kategóriák: ,

Leírás

Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 – +4°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (főzés, sütés) szükséges!

Származási hely: Magyarország

Összetevők

Marhabélszín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Friss marhabélszín” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen