Leírás

Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 – +4°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék hőkezelve (főzve, sütve) fogyasztható.

Származási hely: Magyarország

Összetevők

Egész pecsenyekacsa zsigerelve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Friss egész pecsenyekacsa” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss egész pecsenyekacsa

A termék az alábbi allergénektől mentes:

A pecsenyekacsa hús magas fehérjetartalmú, szaftos, kissé zsíros hústípus. Remek elkészítésének fő titka a konfitálás, lassú tűzön sütjük tökéletesre. A pecsenyekacsa egy klasszikus prémium kacsa fogás, amelyhez remekül hagyományos köretként a lilakáposzta és a krumpli is. Azonban érdemes olyan gyümölcsös textúrákkal is kísérletezni, mint az alma, áfonya, körte vagy akár a narancs, amelyek felhasználásával különleges ízvilágot tudunk megalkotni.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Kategória:

Leírás

Szállítási és tárolási hőmérséklet: -2 – +4°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék hőkezelve (főzve, sütve) fogyasztható.

Származási hely: Magyarország

Összetevők

Egész pecsenyekacsa zsigerelve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Friss egész pecsenyekacsa” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen