Ropogós libacomb sült almával és lilakáposztával recept
2025. november 03.
Pelyhe-Juhász Dóra Tünde
2025.11.04.
A Márton-napi lakomák egyik legfenségesebb fogása kétségtelenül a libamáj.
Selymes, omlós és gazdag íze minden alkalmat ünnepivé tesz – főleg, ha karamellizált hagymával és boros mártással tálaljuk.
Válassz libamájat kínálatunkból és varázsolj igazi Márton-napi élményt otthonodba!
Hozzávalók (4 adaghoz):
Elkészítési idő: 30 perc
(15 perc előkészítés + 15 perc sütés és karamellizálás)
Lépésről lépésre – így nem tudod elrontani:
1. Készítsd elő a libamájat:
2. Karamellizáld a hagymát:
3. Sütés – a libamáj percek alatt kész:
4. Boros mártás:
5. Tálalás:
Öreghegyi tipp:
A libamáj akkor a legfinomabb, ha 5 percet pihen sütés után.
Ez idő alatt az ízek összeérnek, a belseje pedig krémesen szaftos marad.
2025. november 03.
2025. július 13.
2025. április 08.