Hogyan süssük a hurkát, hogy ne repedjen ki?

A hurka sütése mindig egy kicsit izgalmas feladat, hiszen ki ne szeretné, hogy az étel tökéletesen sikerüljön? Sokan aggódnak amiatt, hogy sütés közben kireped, vagy nem lesz elég ropogós. Ha követed az alábbi egyszerű lépéseket, garantáltan tökéletes hurkát tehetsz az asztalra – ropogós kívül, szaftos belül. Olvass tovább, hogy megtudd, mi a titok!

A tökéletes hurka sütés lépései:

  1. Fontos, hogy a hurkákat úgy helyezzük a tepsiben, hogy ne érjenek egymáshoz. Ha összesülnek, nagyobb az esély arra, hogy kirepednek.
  2. Ne melegítsük elő a sütőt! Helyezzük a tepsit a hideg sütőbe, és hagyjuk, hogy a hurkák fokozatosan melegedjenek fel.
  3. A sütőt állítsuk 160-170 °C-ra. Ne használjunk légkeverést, mert az egyenlőtlenül sütheti a hurkát.
  4. Körülbelül egy óra alatt elkészül a hurka, amely kívül ropogós, belül szaftos lesz, így nem lesz más hátra, mint Jó Étvágyat kívánni!

Kínálatunkban májas és véres hurka is kapható, amelyekkel garantáltan sikered lesz az asztalnál!

Próbáld ki Te is és írd meg, hogy sikerült!

Látogass el

Hozzánk személyesen