Leírás

Szállítási és tárolási hőmérséklet: -18°C alatt.

Felengedés után újrafagyasztani TILOS! Tárolás -18°C alatt. Kiolvasztás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el!

Elkészítés és felhasználás: A termék hőkezelve (főzve, sütve) fogyasztható.

Származási hely: Magyarország

Összetevők

Libamell filé csont nélkül bőrrel.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Libamell filé (gyorsfagyasztott)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Libamell filé (gyorsfagyasztott)

A termék az alábbi allergénektől mentes:

A libahús nagyon karakteres ízvilággal rendelkezik mindamellett, hogy számos esszenciális aminosavat tartalmaz. Magas a zsírtartalma, de a sütés során ennek nagy része kisül. A Márton-napi és a karácsonyi asztal egyik elengedhetetlen étke, hagyományos módon burgonyával vagy párolt lilakáposztával szokás tálalni. A libamell a máj után a leggyakrabban választott része. A mellhús kifejezetten zamatos bőrével és zsírjával együtt készre sütve. Ha igazán fenséges libalakomára vágyunk érdemes konfitálva elkészíteni. Kifejezetten jól illenek hozzá a zöldfűszerek (rozmaring, kakukkfű, zsálya), a fokhagyma, a hagyma, de bátran kísérletezhetünk erősebb, karakteresebb fűszerezéssel is.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Kategóriák: ,

Leírás

Szállítási és tárolási hőmérséklet: -18°C alatt.

Felengedés után újrafagyasztani TILOS! Tárolás -18°C alatt. Kiolvasztás után tegye hűtőbe és 3 napon belül fogyassza el!

Elkészítés és felhasználás: A termék hőkezelve (főzve, sütve) fogyasztható.

Származási hely: Magyarország

Összetevők

Libamell filé csont nélkül bőrrel.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Libamell filé (gyorsfagyasztott)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen