Miért nem érdemes kihagyni különleges húsvéti sonkáinkat?

Eláruljuk a titkot!

Húsvéti füstölt sonkáink elkészítésére rendkívül komoly hangsúlyt fektettünk, nem kötünk kompromisszumot, a legjobb minőséget szeretnénk számodra nyújtani. Termékeink készítése során célunk, hogy utánozhatatlan ízélményben lehessen részed, miközben egészségedért is teszel.

Húsvéti sonkáink azért is különlegesek, mert a hagyományos, kézműves sonkakészítési eljárást követjük, amelyet több generációra visszavezethetően használunk. Családunk története hosszú-hosszú nemzedékek óta összeforrt az állattartással, és akkoriban még csupán a család számára történő ínyencségek előállításával. Tradícióinkkal összhangban, termékeink nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, tartósítószereket vagy ízfokozókat, csakis természetes alapanyagokat használunk. Füstölt húsvéti sonkáink minőségi, válogatott húsokból kerülnek kiválasztásra. A formázást követően, módfelett gondosan, 6-8 héten keresztül pácoljuk. A megfelelő idő elteltét követően, a sonkákat természetes füsttel, keményfán aranybarnára füstöljük, itt nyeri el aranybarna-pirosas színét. Itt azonban még nincs vége a folyamatnak! Újabb több héten keresztül érleljük a termékeket a kívánt ízhatás elérése érdekében. Ez egy kis szelete munkánknak, hogy minden egyes sonka műalkotássá váljon, melynek öröm minden egyes falatja.

 

Ha szeretnél az ünnepi asztalra egy hamisítatlanul a régmúlt időket idéző füstölt sonkát választani, látogass el hozzánk vagy rendelj online!

Füstölt sonkáink kifejezetten ízletesek tojással, mustárral, tormával vagy sós kaláccsal tálalva.

Jó étvágyat kívánunk!

 

Látogass el

Hozzánk személyesen