
Porchetta recept – Ropogós bőr, fűszeres ízek
2024. december 27.
Pelyhe-Juhász Dóra Tünde
2023.03.29.
Eláruljuk a titkot!
Húsvéti füstölt sonkáink elkészítésére rendkívül komoly hangsúlyt fektettünk, nem kötünk kompromisszumot, a legjobb minőséget szeretnénk számodra nyújtani. Termékeink készítése során célunk, hogy utánozhatatlan ízélményben lehessen részed, miközben egészségedért is teszel.
Húsvéti sonkáink azért is különlegesek, mert a hagyományos, kézműves sonkakészítési eljárást követjük, amelyet több generációra visszavezethetően használunk. Családunk története hosszú-hosszú nemzedékek óta összeforrt az állattartással, és akkoriban még csupán a család számára történő ínyencségek előállításával. Tradícióinkkal összhangban, termékeink nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, tartósítószereket vagy ízfokozókat, csakis természetes alapanyagokat használunk. Füstölt húsvéti sonkáink minőségi, válogatott húsokból kerülnek kiválasztásra. A formázást követően, módfelett gondosan, 6-8 héten keresztül pácoljuk. A megfelelő idő elteltét követően, a sonkákat természetes füsttel, keményfán aranybarnára füstöljük, itt nyeri el aranybarna-pirosas színét. Itt azonban még nincs vége a folyamatnak! Újabb több héten keresztül érleljük a termékeket a kívánt ízhatás elérése érdekében. Ez egy kis szelete munkánknak, hogy minden egyes sonka műalkotássá váljon, melynek öröm minden egyes falatja.
Ha szeretnél az ünnepi asztalra egy hamisítatlanul a régmúlt időket idéző füstölt sonkát választani, látogass el hozzánk vagy rendelj online!
Füstölt sonkáink kifejezetten ízletesek tojással, mustárral, tormával vagy sós kaláccsal tálalva.
Jó étvágyat kívánunk!
2024. december 27.
2024. november 24.