Description
A pácolás által kellően átért, erőteljesebb és harmonizáló ízeket tapasztalhatunk a frissen sült karaj fogyasztása során. A karaj tulajdonképpen a gerincen és a bordákon fekszik és tipikusan egy soványabb húsnak számít. A karajfilére argentin fűszerkeverék kerül, amely ráerősít és kiemeli előnyeit. Olyan ízek játszanak ebben jelentős szerepet, mint a füstölt paprika, színes borskeverék, koriander vagy akár a cayenne bors.
Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt alapos hőkezelés (sütés) szükséges!
Elkészítése javaslat: Minimális olajon egy felforrósított serpenyőbe tesszük a húst, mindkét oldalára kérget sütünk, majd folytatjuk az elkészítését. Figyeljük rá, mert hamar el tud készülni és már tálalható is. Jó étvágyat kívánunk!
Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-5°C között.
Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt hőkezelés (főzés, sütés) szükséges!
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.
Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia | 611 KJ / 145 kcal |
Fehérje | 22,6 g |
Szénhidrát | 4,37 g |
amelyből cukor | 0,006 |
Zsír | 4,13 g |
amelyből telített | 1,4 g |
Só | 1,81 g |
Reviews
There are no reviews yet.