Leírás

Az Öreghegyi-féle sütőkolbászra abszolút igaz a mondás: egyszerű, de nagyszerű! A minőségre nagy hangsúlyt helyezve, gondosan válogatott alapanyagokat használunk a készítése során. Ehhez nincs szükségünk másra, mint sertéshúsra, sertésszalonnára és olyan fűszerekre, mint a só, pirospaprika, fokhagyma, végül, de nem utolsósorban pedig borsra, semmi felesleges adalékanyag és tartósítószer. Hogyan történjen a sütőkolbász sütése, hogy ne repedjen ki? A tepsiben úgy helyezzük el a kolbászokat, hogy ne érjenek egymáshoz ugyanis, ha összesülnek nagy eséllyel kirepedhetnek. A legjobb, ha nem melegítjük elő a sütőt, hanem együtt melegszenek fel. A hőfokot max. 160-170 fokra állítsuk, normál sütésre (ne legyen légkeveréses). Egy óra alatt kényelmesen elkészül és nincs más hátra, mint jó étvágyat kívánni!

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-2°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt hőkezelés (főzés, sütés) szükséges!

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energiatartalom 1 323 KJ / 320 kcal
Zsír 27 g
amelyből telített 10 g
Szénhidrát 2 g
amelyből cukor 0,6 g
Rost 0 g
Fehérje 19 g
2 g

Összetevők

Sertéshús, sertésszalonna. só, csemege pirospaprika, fokhagyma, feketebors, őrölt kömény.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sütőkolbász” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sütőkolbász

A termék az alábbi allergénektől mentes:

Gluténmentes
Laktózmentes
Szójababmentes
Tojásmentes

Hozzáadott mesterséges tartósítószert és mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz.

Az árakról és a rendelés jelenlegi menetéről a Házhozszállítás menüpont alatt tájékozódhat.

Leírás

Az Öreghegyi-féle sütőkolbászra abszolút igaz a mondás: egyszerű, de nagyszerű! A minőségre nagy hangsúlyt helyezve, gondosan válogatott alapanyagokat használunk a készítése során. Ehhez nincs szükségünk másra, mint sertéshúsra, sertésszalonnára és olyan fűszerekre, mint a só, pirospaprika, fokhagyma, végül, de nem utolsósorban pedig borsra, semmi felesleges adalékanyag és tartósítószer. Hogyan történjen a sütőkolbász sütése, hogy ne repedjen ki? A tepsiben úgy helyezzük el a kolbászokat, hogy ne érjenek egymáshoz ugyanis, ha összesülnek nagy eséllyel kirepedhetnek. A legjobb, ha nem melegítjük elő a sütőt, hanem együtt melegszenek fel. A hőfokot max. 160-170 fokra állítsuk, normál sütésre (ne legyen légkeveréses). Egy óra alatt kényelmesen elkészül és nincs más hátra, mint jó étvágyat kívánni!

Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-2°C között.

Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt hőkezelés (főzés, sütés) szükséges!

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.

Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energiatartalom 1 323 KJ / 320 kcal
Zsír 27 g
amelyből telített 10 g
Szénhidrát 2 g
amelyből cukor 0,6 g
Rost 0 g
Fehérje 19 g
2 g

Összetevők

Sertéshús, sertésszalonna. só, csemege pirospaprika, fokhagyma, feketebors, őrölt kömény.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sütőkolbász” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Látogass el

Hozzánk személyesen