Leírás
Az Öreghegyi-féle sütőkolbászra abszolút igaz a mondás: egyszerű, de nagyszerű! A minőségre nagy hangsúlyt helyezve, gondosan válogatott alapanyagokat használunk a készítése során. Ehhez nincs szükségünk másra, mint sertéshúsra, sertésszalonnára és olyan fűszerekre, mint a só, pirospaprika, fokhagyma, végül, de nem utolsósorban pedig borsra, semmi felesleges adalékanyag és tartósítószer. Hogyan történjen a sütőkolbász sütése, hogy ne repedjen ki? A tepsiben úgy helyezzük el a kolbászokat, hogy ne érjenek egymáshoz ugyanis, ha összesülnek nagy eséllyel kirepedhetnek. A legjobb, ha nem melegítjük elő a sütőt, hanem együtt melegszenek fel. A hőfokot max. 160-170 fokra állítsuk, normál sütésre (ne legyen légkeveréses). Egy óra alatt kényelmesen elkészül és nincs más hátra, mint jó étvágyat kívánni!
Szállítási és tárolási hőmérséklet 0-2°C között.
Elkészítés és felhasználás: A termék fogyasztása előtt hőkezelés (főzés, sütés) szükséges!
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Származási hely: Magyarország, FELIR azonosító: AA6383628.
Gyártó és forgalmazó: Öreghegyi Kézműves Hús Kft.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energiatartalom | 1 323 KJ / 320 kcal |
Zsír | 27 g |
amelyből telített | 10 g |
Szénhidrát | 2 g |
amelyből cukor | 0,6 g |
Rost | 0 g |
Fehérje | 19 g |
Só | 2 g |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.